Dades d’empresa

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’exposen les dades identificatives del titular de la pàgina web:
Denominació Social: ARTESANIA LA PALMA S.A., d’ara endavant, l’Empresa.
Domicili social: carrer del Mar, número 17
Població: Capdepera – Mallorca.
Província: Illes Balears.
Codi postal: 07580
C.I.F. número: A07032519
Adreça de correu electrònic: almacen@lapalma1935.es
Telèfon de contacte: +34 971 56 30 51
Dades d’inscripció al Registre Mercantil: inscrita al Registre Mercantil de Palma de Mallorca al Tom 181, Foli 77, Full PM 5657
Activitat: Venda al detall i més gran d’articles de margalló.

Condicions d’accés i utilització de la web

Aquest avís legal regula l’accés i ús d’aquest lloc web, la finalitat del qual és oferir als usuaris informació que es consideri d’interès per als usuaris.

El titular de la pàgina web podrà modificar en qualsevol moment i sense avís previ, el disseny, presentació i/o configuració d’aquest lloc, condicions d’ús, així com alguns o tots els serveis.

Queda expressament prohibit qualsevol ús diferent de la finalitat d’aquest Lloc Web. L’accés i la utilització del lloc no exigeix la prèvia subscripció o registre dels usuaris.

La informació que proporciona l’usuari a l’empresa ha de ser veraç. L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que faciliti en emplenar els formularis.

L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i que puguin causar a l’empresa oa tercers perjudicis per la informació proporcionada.

L’usuari accedeix a fer un ús adequat dels continguts i serveis que l’Empresa ofereix a través d’aquest lloc web ia no fer-los servir per incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe ia l’ordre públic.

Tots els continguts, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre a aquests continguts, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu, són propietat dels seus legítims propietaris, quedant reservats tots els drets sobre aquests i sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre aquests, més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús de la web.

Navegació, accés i seguretat

L’Empresa realitza els màxims esforços perquè la navegació es faci en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que es puguin ocasionar durant aquesta.

L’Empresa no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que es puguin ocasionar als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors per als quals ha estat dissenyada la Web.

Clàusula d’exempció de responsabilitat i submisions

Aquest Web ofereix accés a informació de serveis i activitats que l’empresa consideri d’interès per als usuaris, a fi de millorar els seus serveis.

L’empresa vetllarà per corregir els errors que es detectin. No obstant això, alguns fitxers o continguts poden haver estat creats no exempts d’errors, per la qual cosa no es pot garantir que el servei no quedi interromput o afectat de qualsevol altra manera per aquests problemes.

Aquesta Web pot contenir en algunes ocasions links a pàgines externes sobre les quals l’Empresa no té cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

Els enllaços establerts a webs de tercers tenen la finalitat de facilitar-vos informació sobre serveis i activitats que poden ser del vostre interès. L’usuari passarà a estar regit pels Termes d’Ús i Política de Privadesa del nou lloc, dels quals l’Empresa no té cap control i respecte de les quals declina tota responsabilitat.

L’empresa no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a l’empresa; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues al seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques, al sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de lempresa.

Per a qualsevol qüestió litigiosa o que incumbeixi a la Pàgina Web de l’Empresa, serà aplicable la legislació espanyola, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina Web, els Jutjats i Tribunals de Manacor – Illes Balears – Espanya.

(Vers. 09/2019)